Stories of Nomige

Meet Sayrade onze PR lady

Barbara Geusens

Sayrade, Team member vanaf het begin

Barbara Geusens, de oprichtster van Nomige, kennen jullie ongetwijfeld. Maar achter Barbara staat een super gemotiveerd team waar ieder zijn steentje bijdraagt. Graag willen we jullie voorstellen aan Sayrade Vandermeersch. Een jonge vrouw die reeds vanaf het prille begin met super veel enthousiasme voor Nomige werkt.

ID FILE

  • Enthousiaste creatieveling
  • 29 jaar
  • Vorig jaar getrouwd in Berlijn
  • Woont in Antwerpen met haar man Arnout
  • Werkt bij Nomige sinds het prille begin, toen Nomige nog een newborn was

Wat is jouw functie bij Nomige?

Ik ben verantwoordelijk voor de PR & Communicatie. Het uitstippelen & uitvoeren van een mediastrategie, zowel in het binnen- als buitenland. Het opzetten & onderhouden van relaties met magazines en beauty journalistes. De juiste ambassadors contacteren, events organiseren, eventuele samenwerkingen op poten zetten, …
In een notendop: opportuniteiten spotten in de lifestyle & beauty wereld. Ik kan je alvast verzekeren, dit is een zeer veelzijdige & uitdagende job!

 

Hoe ben je terecht gekomen bij Nomige?

Barbara is mijn schoonzusje, dus we zijn dicht betrokken in elkaars privéleven. Toen Barbara ongeveer 3 jaar geleden begon te vertellen over haar idee, ook wetende dat ik een PR achtergrond heb, werd ik al snel betrokken bij het vinden van een naam en  de eerste ideetjes rond de PR aanpak. Zeer spannend allemaal!
Ik heb het geluk gehad om Nomige te zien groeien. Ik heb alles stap voor stap mogen meemaken. Het geeft enorm veel voldoening om de evolutie van Nomige van dichtbij te mogen volgen.

Wat maakt het zo leuk om voor Nomige te werken?

We werken zeer nauw samen, en zelfs als freelancer voel ik me toch helemaal “part of the team”. Ik leer enorm veel bij, zowel over PR & communicatie, maar ook over marketing.  Hoe positioneer je je merk in de markt?  Zeker niet evident als jonge, Belgische start-up. Mijn job gaat ook breder dan de klassieke PR, ik ben meer een communicatie manager in de brede zin van het woord.

Hoe zou je de sfeer beschrijven?

Inspirerend. Barbara en het team zijn allemaal jonge, ondernemende persoonlijkheden die ernaar streven Nomige zo goed en sterk mogelijk in de skincare / beauty markt te positioneren.

Mijn levensmoto: Volg je buikgevoel!

Het leukste moment bij Nomige?

Het moment waarop Nomige uitgeroepen werd tot winnaar van de Knack Weekend / Le Vif Beauty Awards in de categorie High Luxury, zal ik me blijven herinneren. Het was een zeer intens en magisch gevoel. Heel leuk om dit met het Nomige team te kunnen meemaken. Ik werd helemaal overmand door emoties, onbeschrijfelijk. Ik ben vooral heel trots op het harde werk van Barbara en super dankbaar om deel te mogen uitmaken van het Nomige team.

Hoe zou jij Barbara Geusens beschrijven?

Een sterke, ondernemende, intelligente en knappe vrouw die me keer op keer blijft inspireren. 
Het is een eer om met haar te mogen samenwerken.

Cheers to the future of Nomige!

Thank you, Sayrade! We are happy to have you on the team :-)


Volg Sayrade op IG : @sayrade