Nomige lovers

Nomige als kerstcadeau

GĂ©raldine Lagast

Nomige onder je kerstboom

"It's beginning to look a lot like Christmas..."
Bijna is het zover, haal die kerstversiering maar terug uit de kast. Je mag de kerstboom versieren met mooie kerstballen en lichtjes. Laten we eerlijk zijn, een kerstboom is maar compleet als er cadeau'tjes onder liggen. Weet jij al wat je gaat kopen voor je dochter, mama, vrouw? Misschien is Nomige wel iets voor jou. Vorige kerst kreeg Annelies een een exclusief Nomige pakket cadeau onder de kerstboom van haar papa. Lees hier haar verhaal.

Heb jij al een kerstcadeau?

Wil jij Nomige graag als kerstcadeau of nieuwjaarscadeau aan iemand geven? Niet twijfelen, een "topcadeau" volgens Annelies.

Wat moet je doen, hoe bestellen?

Het kan zeer eenvoudig. Ga naar "een exclusief Nomige pakket als cadeau" op onze website.
Laat ons weten voor wie het cadeau is, en wij sturen de DNA-kit met gepersonaliseerde cadeaubon op in een mooie gouden verpakking. Vervolgens kan de gelukkige deze cadeaubon omruilen voor een exclusief Nomige pakket. Bij vragen mag je ons altijd een mailtje sturen naar barbara@nomige.com

Geef jouw kerstcadeau

Had je al gehoord van Nomige?

Ik heb voor het eerst van Nomige gehoord via mijn papa. Dat klinkt misschien vreemd maar hij kwam plots vertellen dat hij een fantastisch kerstcadeau had gevonden voor zijn 3 madammen (mijn mama, mijn zus en ik).
Fier als hij was kon hij natuurlijk niet zwijgen tot kerstavond en vertelde hij ons heel enthousiast over Nomige.

Een DNA test & Lifestyle test

Ook al wist ik welk cadeau'tje ik ging krijgen, het maakte het er niet minder spannend op want er moest een dna-test afgelegd worden! Say what!?

Met een soort wattenstaafje moest ik langs de binnenkant van mijn wang schrapen, de instructies waren zeer duidelijk. Vervolgens moest ik deze DNA-test terug opsturen naar Nomige, zeer eenvoudig dankzij het retourlabel dat erbij zat. Per mail of offline kon ik een lifestyle-enquete invullen over onder andere mijn voedingsgewoonten, hoe sportief ik ben (ahum) en of ik veel in de zon lig.

 

Nomige onder je kerstboom

Het is een prachtig cadeau om te krijgen!
Annelies Vandersanden

DNA- analyse

DNA Rapport

Dan was het iets meer dan 2 weken bang afwachten tot ik mijn DNA-rapport kreeg toegestuurd. Het was maar liefst 14 pagina’s lang! Alle technische uitleg werd ook in mensentaal vertaald naar wat dit concreet voor mij betekende. Dolgelukkig was ik bij het lezen van het eerste resultaat.

Mijn resultaten

Geen mutatie in het MMP-1 gen en maar 1 mutatie in het MMP-3 gen. Euhm…? Dit betekent blijkbaar dat ik goed scoor op de parameter collageen en elasticiteit en hierdoor een laag risico draag. Hoera! ‘Mits ik er ook een gezonde levensstijl op na houd’ natuurlijk ;)

Mijn crèmekes

Niet veel later kreeg ik via de post een prachtig gouden pakketje geleverd waarin "mijn" crèmekes heel speciaal in aparte kartonnen cilinders waren verpakt. Hierbij zat een mooie marmeren houder zodat de roze en grijze tubes kunnen uitgestald worden in mijn badkamer en niet achteraan in de kast verdwijnen.

Een Belgische start-up steun ik graag

Dat het een jong en Belgisch bedrijf is, was voor mij een extra pluspunt. Ik kreeg het cadeau toen ik zelf volop bezig was met de opstart van een nieuw advocatenkantoor, samen met mijn zus en mijn papa. Barbara haar verhaal werkte heel inspirerend voor mij. De aanpak is zeer professioneel en persoonlijk. Wanneer ik ergens vragen over heb, antwoordt Barbara mij onmiddellijk en biedt ze verschillende oplossingen aan. Zo heb ik al een paar keer wat staaltjes toegestuurd gekregen en werd mijn dagcrème aangepast toen ik aangaf dat die iets te vettig aanvoelde.
Intussen zijn we een jaar verder en heb ik alle producten al bijbesteld. Mijn huid voelt heel rustig en zacht aan en lijkt ’s avonds nog even gehydrateerd als ’s ochtends. Kortom ik ben super tevreden!
Het zal moeilijk zijn voor mijn papa om zijn cadeau van vorig jaar te overtreffen, want een exclusief Nomige pakket was een TOPcadeau.


Dankjewel, Annelies, om je ervaringen te delen en natuurlijk bedankt aan je papa om Nomige als kerstgeschenk te geven.

Volg Annelies en hun advocatenkantoor via FB
of neem een kijkje op hun website voor handige juridische tips & tricks.

Vele groetjes,

Géraldine