Press

Nomige in De Standaard Magazine

Sayrade Vandermeersch

Beauty Case.

Mooi Voorgenomen.

Beautyjournaliste Laure Vandendaele kijkt rond in het schoonheidsrayon.

Aan nieuwjaarsbrieven doe ik niet meer mee sinds het niet meer staat om eender welke correspondentie met 'van je kapoen' af te sluiten. Voor goede voornemens ben ik dan wel weer te vinden. Na iedere jaarwissel wordt er gezonder gegeten, verantwoorder gewinkeld, minder gedronken en meer gesport. Het ambitieuze plan om te leren drummen, krijgt eindelijk vorm.

Tot slot neem ik me voor om me dit jaar nog meer te investeren in cosmeticamerken van eigen bodem. Huidverzorging van Delbôve, Self, Rainpharma en Cîme groeiden al uit tot favorieten. Nieuwkomers zoals Pureté Bio, Yun Probiotherapy, het minerale make-upmerk Cent pur Cent en Nomige (huidverzorging op basis van je eigen DNA) staan op de lijst om te ontdekken. 2018 wordt mooi.

Tekst: Laure Vandendaele