Nomige lovers

Nomige lover Annelies Meulemeester over Nomige

Barbara Geusens

Another testimonial, another Nomige lover...
Annelies Meulemeester werd op haar 18e plots winnares van de Flairmodellenwedstrijd waarna een goed gevulde modellencarrière van start ging. Later combineerde ze dit met een job als styliste bij Tiffanys. Doorgaans haar hele carrière kwam ze in aanraking met verschillende beauty- en verzorgingsmerken, al bleef Annelies moeilijkheden hebben met haar huid. Hier bracht Nomige verandering in.

ID FILE

  • Mama van Norah (3,5) en Cairo (2,5)
  • Werkt als styliste bij Tiffanys te Sint-Martens-Latem en is model in bijberoep
  • Mode en esthetiek spelen een grote rol in haar leven

How we met...

Ik leerde Nomige kennen op een Nomige sessie die werd georganiseerd door Tiffanys. Doorheen de avond leerden we hoe iedere persoon verschillende genetische variaties kan hebben en hoe een persoonlijke verzorging kan bijdragen tot een beter resultaat. Niet iedere huid heeft hetzelfde nodig. We namen met z'n allen een DNA test af en ik kon haast niet wachten op de resultaten.

Bij het lezen van het DNA rapport kwam ik te weten dat ik te weinig collageen aanmaak, met als gevolg dat mijn huid aan elasticiteit mist. Dit is exact het gevoel dat ik had en waar ik al jaren iets probeer aan te doen! Met enig wantrouwen over wat Nomige meer zou kunnen veranderen dan andere top-producten die ik gebruikte, bestelde ik toch vol verwachting mijn eerste productjes.

Ook erg interessant is dat er rekening wordt gehouden met uw persoonlijke levensstijl, gezien dit mede een grote invloed heeft.
Annelies M.

Approved!

Van mijn gewoonte om een overload aan product op m'n gezicht te smeren heb ik even moeten afkicken. Eén pompje van het Nomige dagserum en de dagcrème volstaat om aan de behoeften van je huid te beantwoorden, net omdat het op maat gemaakt is! Alles in dat ene pompje is exact wat mijn huid nodig heeft. 

Ook erg interessant is dat er rekening wordt gehouden met je persoonlijke levensstijl, gezien dit mede een grote invloed heeft. De gezondheidsfreak en sporter die ik vroeger was heeft het ietwat laten afweten sedert de geboorte van mijn 2 ukkies :-) Simpelweg door tijdsgebrek. En ook mijn nachten zijn een stuk korter. Hier werd in mijn persoonlijke Lifestyle Blend allemaal rekening mee gehouden. Mijn producten staan nu als een juweeltje in mijn badkamer en telkens kijk ik uit naar mijn Nomige ochtend- en avondritueel.

Tot mijn grote verwondering merkte ik algauw de resultaten. Wat me opviel was de gezonde glow op m'n gelaat. De concealer bergde ik terug mooi op in de kast, want ik hoef nu minder te camoufleren. En ook de rode vlekken waarvan ik vaak last had in mijn gezicht zijn duidelijk minder zichtbaar. Kortom, met Nomige kreeg mijn gevoelig, droog huidje weer vitaliteit en elasticiteit. Fantastisch toch?!


Dankjewel Annelies om ook jouw ervaring met Nomige te delen.

Volg Annelies op Instagram

Wil je ook graag je Nomige ervaring delen? Laat het mij dan even weten via barbara@nomige.com

Veel liefs,

Barbara