Press

Nomige op Café Cosmétique

Sayrade Vandermeersch

Mijn favoriete producten van 2017

2017 was een goed jaar. Met interessante en grote lanceringen, technische innovaties en gekke trends. Graag blik ik even terug op het beste van het afgelopen jaar. Nieuw is immers niet altijd beter. Huidverzorging is cruciaal -denk ik- om elegant te verouderen. Vergelijk het met een paar leren schoenen: dat blijft enkel mooi wanneer het regelmatig gereinigd en ingevet wordt. Dat hoeft niet perse met superdure ingrediënten, verrassende texturen of mooie potten. Het is de inhoud van de pot (liefst pompflacon) en de resultaten die tellen. Deze producten heb ik in 2017 tot op de bodem opgesmeerd.

Nomige is huidverzorging op maat, ontwikkeld op basis van een analyse van je DNA. De manier waarop je veroudert, wordt grotendeels genetisch bepaald. En dankzij de analyse wist ik eindelijk waar mijn huid hulp nodig heeft en waar niet. Ik kreeg een testpakket cadeau (testkit, DNA-analyse en 2 serums en evenveel verzorgingscrèmes: 499 euro), maar ik denk dat ik dat geld ook zelf had uitgegeven. Na 2,5 maanden zijn mijn producten nog niet op. Omdat ik ze aangenaam vind én mijn huid er goed bij vaart, zal ik ze waarschijnlijk bij bestellen.

Tekst: Sofie Albrecht