Stories of Nomige

Onze enthousiaste stagiaires

Barbara Geusens

Het 'vaste' Nomige team hebben jullie mogelijks al leren kennen, maar achter de schermen draaien nog een paar enthousiastelingen mee. Gedurende een kleine 4 maanden geven ze het beste van zichzelf en dragen ze ook op hun beurt een steentje bij tot het succes en de groei van Nomige. We zijn Karen en Christine hier dan ook heel dankbaar voor.

id file

  • Karen Maes, 20 jaar
  • Studente KMO-management te Gent
  • Fashion & Skincare lover
  • Enthousiaste levensgenieter

Hoe kwam je bij Nomige terecht?

Ik was op zoek naar een stageplaats die aansloot bij mijn interesses, maar ook een breed takenpakket te bieden had. Toen ik eind december nog steeds niks gevonden had, begon ik de moed eerlijk gezegd al wat op te geven. Tot ik Nomige tegen kwam. Ik nam meteen contact op en kon een week later al op gesprek. Begin januari kreeg ik een mailtje van Barbara dat ik stage mocht lopen bij Nomige. Van een leuk begin van 2019 gesproken. :-)

Wat maakt het zo leuk om stage te lopen bij Nomige?

Ik heb het geluk dat ik een afwisselend takenpakket heb waardoor ik op alle vlakken wel iets nieuw bijleer. Daarnaast kan ik rekenen op voldoende en constructieve feedback waardoor ik mezelf kan verbeteren. De nauwe samenwerking met alle teamleden zorgt er ook voor dat alles vlot verloopt en ik met mijn vragen telkens bij iemand terecht kan. Dat Nomige veel waarde hecht aan die persoonlijke benadering, merk ik ook in de samenwerking met het team. 

 

ID file

  • Christine Bakistanli, 22 jaar
  • Student International Entrepreneurship te Gent
  • Wonend in Brugge

 

Hoe kwam je bij Nomige terecht?

Tijdens mijn zoektocht naar een stageplek sprong Nomige er al meteen uit voor mij. Aangezien ik de richting International Entrepreneurship volg en Nomige in het aanbod van mijn school stond, wou ik het wel eens proberen. Skincare is altijd al een grote interesse geweest maar het was niet iets waarop ik zélf zou komen om stage te volgen.

Sinds dat moment tot nu toe, heb ik nog geen enkele seconde spijt gehad van mijn keuze. Werken bij Nomige is vooral zeer inspirerend en motiverend.

Wat maakt het zo leuk om stage te lopen bij Nomige?

Ik krijg de kans om over alles wat meer te leren doordat mijn taken zeer afwisselend zijn. Blogs schrijven, pakketjes klaarmaken, orders verwerken, enzovoort,… het varieert elke dag. Wat alles extra leuk maakt is dat de sfeer altijd goed zit en doordat we allemaal een andere achtergrond hebben, leren we ook veel van elkaar. Kortom, team Nomige is een top team!

Wat mij al zeer snel opviel en wat ik ook direct ben beginnen bewonderen is het leiderschap van Barbara. De manier waarop ze zo gepassioneerd is, hoe zij omgaat met het team, tijd neemt om ons dingen te leren en haar appreciatie te tonen, én dit bovendien allemaal nog eens combineert met haar gezinsleven, kan enkel maar bewonderd en gerespecteerd worden.

Ik ben vooral zeer dankbaar dat ik de kans heb gekregen om stage te volgen bij Nomige tijdens haar groeifase. Doordat ik alles van zeer dichtbij heb kunnen meevolgen, weet ik zeker dat dit merk nog enorm veel zal uitbreiden, ook op internationaal vlak. Met trots zal ik dan altijd kunnen terugkijken naar deze periode.  

Nog op zoek naar een stage?

Een stage bij Nomige raad ik voor de volle 100% aan. Zoek jij nog een uitdagende stage of ken je iemand die team Nomige wil vervolledigen als stagiair? Contacteer dan zeker Barbara!