Nomige lovers

Testimonial Bie Verheye

Barbara Geusens

Meet Bie, ondernemende Nomige lover <3

We stellen je heel graag voor aan Bie Verheye. Een ondernemende vrouw die haar eigen bedrijf 'La Favo' heeft opgericht. Ook al heeft ze een druk schema, vindt ze nog altijd tijd om haar huid met juiste producten te verzorgen en dankzij Nomige heeft ze die gevonden en ze is blij met het verkregen resultaat.

ID File

  • Naam: Bie Verheye
  • Leeftijd: 33 jaar
  • Job: Founder La Favo
  • Familie situatie: Getrouwd en trotse mama van peuter Milou-Athina.

 

What about you & Nomige?

Vanwaar ken je Barbara/Nomige?

Ik leerde Barbara voor het eerst kennen in Fosbury & Sons via een gemeenschappelijke vriendin. Babs was toen hoogzwanger meen ik mij te herinneren en stond op het punt Nomige te lanceren. Bleek dan ook nog eens dat we voor hetzelfde bedrijf gewerkt hadden voordien ;).

Ik volg Nomige al vanaf de eerste dag, het is inspirerend om ondernemende vrouwen te leren kennen en samen te werken. Zo waren wij met La Favo aanwezig op de BED (Beauty Experience Days) in Knokke waar wij de aanwezige dames een fris ontbijtje hebben aangeboden.

Aan welke woorden denk je bij Nomige?

  Belgisch – Kwaliteit – Op maat - Persoonlijke Service

Sinds ik Nomige gebruik merk ik dat mijn huid veel zachter is geworden en dat ik minder last heb van droge en rode plekjes.
Bie Verheye, 33j

Ervaring

Als je eenmaal een Nomige sessie hebt bijgewoond waar je meer info krijgt over het merk en de verschillen met de mass brands, dan begrijp je pas goed hoe belangrijk jouw huid is en de producten die je gebruikt. Sinds ik Nomige gebruik merk ik dat mijn huid veel zachter is geworden en dat ik minder last heb van droge en rode plekjes.

In het begin merkte ik wel dat mijn huid vaak snel ‘uitgedroogd’ was en toen heeft Barbara mijn dagcreme bijgestuurd en advies gegeven. Fantastisch toch dat dit mogelijk is en dat het resultaat ook te zien is! Ik ben zeer tevreden en ik kan het alleen maar aanraden

You & La Favo.

Wat is La Favo?

La Favo is een Belgisch merk van granola’s op basis van quinoa zonder toevoeging van suikers, smaakversterkers en kleurstoffen. What you see is what you get ;).

Het verhaal

Ik ben gestart met La Favo als hobby zo’n 4 jaar geleden. Het bleef me opvallen dat ik in de supermarkt geen ontbijtgranen vond die lekker én gezond waren. Dus begon ik thuis zelf granola te maken. Met veel noten en Belgische quinoa. Iedereen was er gek op, dus werd het zowat mijn standaardgeschenk en kreeg ik al snel bestellingen binnen. Dat leidde tot een webshop, samenwerkingen met winkels en een eigen professionele productieruimte. Intussen staan we enkele jaren en een dochtertje verder, is mijn fulltime job geworden, hebben we een samenwerking met sterrenchef en ondernemer Sergio Herman én hebben we nationale distributie.

Challenges als een startup

Als startup moet je vaak opboksen tegen de 'big boys’ - internationale brands met veel marketing- en innovatie budget. Geen evidentie als je als jonge ondernemer dan een merk in de markt wil zetten. Ondernemen is vallen, opstaan en weer doorgaan maar je mag vooral niet aan enthousiasme verliezen. Dat vergt een goede portie doorzettingsvermogen en vooral blijven geloven in jouw product is cruciaal. Los daarvan blijft het ook pittig om een gezin te combineren met een jonge onderneming.

Verdere ambities

Ik lonk voorzichtig naar het buitenland. Maar alles stap per stap want eerst moet de Belgische basis nog sterker worden.

Los daarvan werken we volop aan nieuwe producten, can’t wait to share the news :) 

Heel erg bedankt Bie om jouw Nomige experience te delen.

Wil je Bie en haar La Favo verhaal volgen op haar instagram of haar webiste bekijken?

Wil jij ook je ervaring delen? Stuur gerust een mailtje naar barbara@nomige.com

Veel liefs,

Barbara