Nomige lovers

Testimonial van Carolinne Vandersteen

Karen Maes

Meet Carolinne, another Nomige lover <3

We stellen je heel graag voor aan Carolinne Vandersteen. Een sportieve dame die 18 jaar lang in Rio De Janeiro woonde. Als Braziliaans Kampioene Karate leerde ze er het belang om voor je geest en lichaam te zorgen. Intussen woont ze sinds 20 jaar weer in België, maar de passie voor skincare, die is gebleven.

ID FILE

  • Woont in Hasselt, de stad van de smaak
  • Gepassioneerd junior Web Developper
  • Steeds op zoek naar een uitdaging
  • Actief als Dynamics 365 customer engagement consultant bij Thrives.be

My Nomige experience

Ik heb Nomige leren kennen door een tante van mij die de producten gebruikt en er geweldig goed uitziet. Met mijn eigen ogen kon ik zien dat de producten van Nomige echt werken. De zichtbare resultaten hebben mij meteen overtuigd om mijn gepersonaliseerde Nomige pakket aan te kopen. Veel reclame had ik dus niet nodig. ;-)

Ik ben zeer tevreden over de Nomige producten. Ze hebben een aangename textuur en zijn niet te plakkerig, zoals meestal wel het geval is. Ook mijn gevoelige huid kan de producten goed verdragen. Op basis van de Lifestyletest en DNA test van Nomige krijgt mijn huid nu echt wat het nodig heeft. 

Mijn skincare routine

's Morgens verfris ik mijn gezicht met water. Daarna breng ik mijn dagserum aan dat afgestemd is op mijn DNA. Vervolgens nog een dagcrème die afgestemd is op mijn levensstijl en levensfase.

's Avonds reinig ik mijn gezicht met de purifying milk 2-in-1 Cleanser, dan een nachtcrème gebaseerd op mijn DNA en daarna een nachtserum dat ook afgestemd is op mijn DNA, meer bepaald mijn hydratatie- en barrièrefunctie.

Why Nomige?

De producten van Nomige werpen duidelijk vruchten af. Niemand schat mij nog 46 jaar. Net als mijn tante geniet ik van een stralende huid dankzij Nomige.

Eén ding is zeker: Nomige weet dat iedere vrouw uniek is en haar huid verdient de juiste aandacht om dat uit te stralen. Alleen daarom al raad ik de producten van Nomige aan iedereen aan. 

Nomige geeft elke vrouw wat ze verdient. Klasse, elegantie en exclusiviteit.
Carolinne Vandersteen, 46 jaar

Heel erg bedankt Carolinne om jouw Nomige experience te delen.

Wil jij ook je ervaring delen? Stuur gerust een mailtje naar barbara@nomige.com

Veel liefs,
Barbara