Nomige lovers

Testimonial van Marieke Reijnen

Karen Maes

De eerste Nomige gastvrouw in Nederland

Toen Marieke 'Nomige' vorig jaar leerde kennen, sprak het innovatieve en persoonlijke concept haar meteen aan. Net als velen zocht ook Marieke naar een product dat haar huid biedt wat het nodig heeft. Ze testte de Nomige productjes uit, werd grote fan en organiseerde afgelopen donderdag een Nomige sessie. Leuk!

ID file

  • Mama van Valentine en Maxime
  • Samenwonend met haar man Jan-Pieter in Heerlen, Nederland
  • Apotheker met een grote kennis over dermatica en cosmetica
  • Eerste Nederlandse host van een Nomige sessie :)

De zoektocht naar het beste product

Ik heb altijd wel een ‘lastige’ huid gehad. Vooral de laatste jaren merkte ik dat mijn huid veranderde en andere behoeften kreeg. Zo heb ik, soms tegen beter weten in, veel producten geprobeerd en vaak niet met het beloofde resultaat. Als apotheker heb ik kennis van en toegang tot een enorm aanbod van dermatica en cosmetica. Toch vond ik het altijd lastig om een product te vinden dat echt bij mij en mijn huid past.

Personalization

Ik vergeleek het met mijn ervaringen uit mijn werk. In de apotheek kom ik regelmatig tegen dat de ene patiënt forse bijwerkingen heeft bij het gebruik van een bepaald medicijn, terwijl anderen goed op datzelfde middel en dosering reageren. Er is behoefte aan zorg en medicatie op maat. Niet elke patiënt kun je per definitie op eenzelfde manier behandelen. Wij werken daarom steeds vaker met genotypering. Nederland is koploper in genotypering en richt zich steeds meer op personalized medicine. Je kunt er nu met je DNA-paspoort naar je apotheker gaan. Met medicatie afgestemd op het persoonlijke DNA-profiel zijn er minder bijwerkingen, is de therapie effectiever, zijn de patiënten tevreden en de zorgkosten uiteindelijk lager. Lees ook: 'Wat kan je vandaag allemaal met je DNA?'

Mijn ontmoeting met Nomige

Vanuit deze context sprak het innovatieve en persoonlijke concept van Nomige mij meteen erg aan, met Barbara’s wetenschappelijke achtergrond en onderzoek als basis. Maar toen ik Barbara vorig jaar ontmoette was ik vooral ook gegrepen door haar enorme enthousiasme en betrokkenheid bij haar product en bedrijf. Barbara is een echte power vrouw!

De ervaring

En sindsdien ben ik een Nomige fan! De producten zien er mooi uit, neem je makkelijk mee en zijn om te beginnen heel fijn en overzichtelijk in het gebruik. Een snelle routine met 4 vaste producten per dag die op mijn complete individuele behoefte aansluiten. Je hebt maar kleine hoeveelheden per keer nodig, dus ze zijn heel zuinig in het gebruik. Dat is in het begin even wennen, maar blijkt na enkele weken prima te volstaan. De producten ruiken subtiel lekker (daar ben ik heel gevoelig voor) en de texturen zijn licht en trekken snel in maar zijn toch voldoende verzorgend en voedend. Ook de bijpassende reinigingsproducten bevallen mij heel goed.

Het resultaat

En dan het resultaat: na een paar weken gebruik is mijn huid aanzienlijk rustiger en voelt heel zacht en niet meer strak aan. Ik heb veel minder ‘velletjes’, minder onzuiverheden en droogtelijntjes. De gekleurde lifestyle dagcrème heeft mij het meest verrast: de crème heeft een fijne textuur en geeft een mooie dekking waardoor ik nu zelfs geen foundation meer gebruik!! De kleur past perfect en is mooi mat, ook aan het einde van de dag heb ik geen glanzend gezicht.

Als apotheker heb ik kennis van en toegang tot een enorm aanbod van dermatica en cosmetica. Toch vond ik het altijd lastig om een product te vinden dat echt bij mij en mijn huid past.
Marieke Maussen, 41 jaar

Mijn eigen Nomige sessie

De Nomige avond was om te beginnen heel gezellig; een leuke groep vrouwen bij elkaar met een lekker hapje en drankje. Heel goed verzorgd. Wij hadden een mix van ‘ladies’ bijeen die elkaar nog niet allemaal kenden en dat gaf een leuke dynamiek. 

Barbara had een pakkende en oprechte presentatie. Echt een sterk verhaal, met haar wetenschappelijke kennis en kunde als basis. Maar Barbara deelt ook haar persoonlijke ervaringen, successen en worstelingen. De avond verloopt heel interactief met ruimte voor al je persoonlijke vragen. Barbara ontvangt ook graag feedback uit de groep om mee te nemen in de verdere ontwikkeling van Nomige. Je voelt je al gauw verbonden met Nomige! 

Zeker een aanrader dus :)


Heel erg bedankt Marieke voor deze testimonial en alle lovende woorden! <3

Wil je ook een Nomige sessie hosten of je testimonial delen? Aarzel niet om contact op te nemen via barbara@nomige.com