Stories of Nomige

Wie is Elise

Géraldine Lagast

ID FILE

  • Elise Deylgat
  • 22 jaar
  • Uitgesproken passie voor cosmetica en dermatologie
  • Afgestudeerd in de farmaceutische wetenschappen, studeert momenteel "The European Fragrance & Cosmetic Master".
  • Woont in Kortrijk

WAT IS JOUW FUNCTIE BIJ NOMIGE?

Ik help “freelance” bij het schrijven van de blogs voor Nomige. In de blogs worden voornamelijk beauty en wetenschappelijke onderwerpen besproken. De onderwerpen kunnen zeer uiteenlopend zijn en ik krijg ook steeds de vrijheid om er mijn eigen ‘touch’ aan te geven. Er worden zowel blogs in het Nederlands als het Engels geschreven. Bovendien is het ook voor mezelf een goeie leerschool. Ik leer door het schrijven van de blogs ongelooflijk veel bij over de samenstelling van de huid, ingrediënten in cosmetica, schoonheidsbehandelingen en nog veel meer!

Ben je nieuwsgierig naar de blogs, neem dan zeker eens kijkje op de website van Nomige :)

HOE BEN JE TERECHT GEKOMEN BIJ NOMIGE?

Mijn kennismaking met Nomige was heel toevallig. Mijn papa had een artikel gelezen over Nomige en had het artikel op mijn bureau gelegd. Dit doet hij wel vaker als hij iets interessants ziet binnen de cosmetica, parfumerie of dermatologie. Op dat moment was Nomige nog maar pas gelanceerd. Ik was vanaf het eerste moment sterk geprikkeld door het concept en wou hier onmiddellijk meer over weten. Ik heb toen contact opgenomen met Barbara en gevraagd of ze toevallig op zoek was naar een stagiaire voor het volgende academiejaar. Barbara was heel open, vriendelijk en gemotiveerd, wat mijn enthousiasme voor Nomige alleen nog sterker heeft gemaakt. Omdat bij Nomige geen geneesmiddelen worden geproduceerd, was een stage bij dit bedrijf niet toegelaten door de universiteit. Ik ben toch steeds contact blijven houden met Barbara. In de zomer heb ik een weekje kunnen meelopen achter de schermen bij Nomige. Sindsdien schrijf ik blogs voor Nomige en vergezel ik Barbara en haar team af en toe bij een evenement.

Heel interessant en leerrijk allemaal! Ik ben nog steeds heel blij dat Barbara mij deze opportuniteit heeft aangeboden.

 

 

WAT MAAKT HET ZO LEUK OM VOOR NOMIGE TE WERKEN?

Nomige bestaat uit een heel jong, enthousiast en leuk team! Ik zie Barbara en haar team niet zo vaak maar voel me toch heel erg betrokken bij het ‘Nomige-verhaal’. Nomige is een start-up met een sterk en innovatief concept, wat het heel interessant maakt op dit van dichtbij te volgen. Werken voor Nomige is zo veelzijdig en leerrijk!

Barbara heeft ook echt gekozen voor een gepersonaliseerde aanpak, zowel naar haar klanten toe als naar haar team, vind ik. Hierbij onderscheidt Nomige zich echt van andere bedrijven.

HOE ZOU JE DE SFEER OMSCHRIJVEN?

Ambitie op en top! Ik heb ongelofelijk veel respect voor wat Barbara en haar team doen bij Nomige en hoe ze dit aanpakken. Ze geven zich altijd 100% en proberen huidverzorging echt tot een hoger niveau te tillen.

 

 

 

Durf te dromen en doe vooral wat je graag doet! Heel cliché maar o zó belangrijk!

HOE ZOU JIJ BARBARA GEUSENS OMSCHRIJVEN?

Barbara is een echte inspiratie. Ik heb in een korte tijd al heel erg veel van haar geleerd. Ze heeft een heel sterke wetenschappelijke kennis maar is tegelijk ook heel erg ambitieus en commercieel. Soms denk ik ook echt: “Is er een vraag waar Barbara geen antwoord op weet?” Ik ben heel erg blij dat ik Barbara heb leren kennen.

WAT IS JOUW SKINCARE ROUTINE?

Ik gebruik sinds enkele maanden Nomige en ben super tevreden van de producten! Ik heb van nature geen moeilijke huid maar merk wel sinds ik Nomige gebruik dat mijn huid veel zachter is geworden.

Als ik één iets heb geleerd van Barbara dan is het haar advies om steeds milde producten te gebruiken voor je huid.


Thank you Elise, very happy you're part of the Nomige family :)
Wil je zelf deel uitmaken van het Nomige team? Stuur ons een mailtje.

Neem een kijkje op Elise haar LinkedIn profiel.