Het Cosmetica Complot: De Podcast

EP. 4

"Bij de lancering hebben we er bewust voor gekozen om Jani thuis te laten"

Bekijk aflevering 4 van Het Cosmeticacomplot: de podcast. Hoe belangrijk is een bekend gezicht om je merk te doen slagen, en waarom kozen ze ervoor om aanvankelijk niet hun bekende founder in de spotlight te zetten? Dr. Barbara Geusens praat met Jens Fissers en Jani Kazaltzis, oprichters van het beauty-merk IOAN, over hun filosofie rond het ontwikkelen van nieuwe producten, hoe ze omgaan met problemen als startend beauty-merk en hoe ze de taken verdelen in hun ondernemerschap.  

Klik HIER om onze podcast op Apple Podcasts te beluisteren. Klik HIER om onze podcast op Spotify te beluisteren.

"Ik wilde iets hebben dat me er onmiddelijk goed deed uitzien, zonder echt gemaquilleerd te zijn"

De zoektocht naar een specifiek product is voor veel ondernemers de reden om zelf iets op de markt te brengen. Zowel Nomige als IOAN zijn op deze manier ontstaan. In het geval van Jani, zocht hij naar een product dat een instant glow gaf, zonder uren in de make-upstoel te moeten zitten. Na jarenlang zoeken, én zijn ontmoeting met partner Jens Fissers, die tevens Doctor in de Farmaceutische wetenschappen is, besloten ze om hun Golden Hour Serum zelf te creëeren.

Hoe verdelen jullie de rollen binnen IOAN?

Jens: "Ik ben meer het wetenschappelijk, en ook wel wat het digitale, want Jani is niet zo goed met digitale dingen"

Jani: "Nu gaan we het krijgen..."

Jens: "Maar Jani heeft wel enorm veel goeie ideëen en helpt mij ook wel echt met storytelling, strategie en die zaken. En hij mag van mij ook de boekhouding doen, want da kan ik ook niet."

Jani: "Das lief he. En qua producten testen passen we ook heel goed samen, want ik heb een echte olifantenhuid en Jens heeft een heel gevoelige huid."