Nomige op VTM Nieuws

Wat doe je als je net terug bent van 3 weken Georgië met je gezin, nog 2 daagjes thuis wil acclimatiseren maar VTM nieuws belt je met de vraag of je vandaag beschikbaar bent om een nieuwsitem over DNA-testen en skincare op te nemen? Natuurlijk zeg je dan al je plannen af en schakel je over in werkmodus!

Bekijk hier het fragment!

Wat heeft het nieuws niet gehaald?

/ De testen die Holland & Barret aanbieden zijn van mijnlabtest.nl. Vele andere bedrijven en merken gebruiken identiek dezelfde testen.

/ Onze genetische test is volledig zelf door Nomige ontwikkeld. Dankzij mijn achtergrond in biotechnologie en genetica kon ik dit zelf creeëren.

/ Doordat we eigenaar zijn van onze test en het genetisch onderzoek, is ons advies veel gerichter en persoonlijker.

/ Hierdoor ook de keuze om producten volledig op maat te maken, en niet door te verwijzen naar reeds bestaande producten.

/ Een bijkomend voordeel is dat we jouw DNA-materiaal niet delen met een derde partij. Iets wat wel kan voorkomen als je genetische analyse wordt uitgevoerd door een andere partij dan het merk waar je de test hebt aangekocht. Hoe weet je dit? dat zie je aan het DNA rapport, daar staat de naam van de uitvoerende partij op